banner32
banner33
banner31

Ferdi Kadıoğlu gidiyor!

16 Ağustos 2024 Cuma 10:01
Ferdi Kadıoğlu gidiyor!

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun, Brighton & Hove Albion'un teklifini kabul ettiği ve transfer için hazır olduğu belirtildi. İngiliz ekibinin Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı bildirildi.

Transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun haberine göre, Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun kişisel şartları kabul etmesinin ardından transfer görüşmelerinde ilerleme kaydetti. İngiliz ekibi, Fenerbahçe ile anlaşma sağlamak için görüşmelerine devam ediyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Ferdi Kadıoğlu, kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor. Oyuncunun temsilcisi, aldıkları kararı Fenerbahçe'ye iletti. Haberde Fenerbahçe'nin sol bek transferi için çalışmalar başladığı bilgisi yer aldı.

Daha önce Sky Sports'tan Florian Plettenberg’in haberine göre, Premier League temsilcisi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için son teklif olarak 35 milyon euro sundu. Haberde, Brighton’un yeni Alman teknik direktörü Fabian Hürzeler'in, Türk oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ifade edilmişti. Ayrıca, Ferdi Kadıoğlu’nun da bu transfere sıcak baktığı ve İngiliz ekibine transfer olmak istediği aktarılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.