banner32
banner33
banner31

Turan Kamer "Eyvallah" ile tüm dijital platformlarda

24 Temmuz 2024 Çarşamba 18:27
Turan Kamer "Eyvallah" ile tüm dijital platformlarda

Turan Kamer, müzik kariyerine hız kesmeden devamediyor ve merakla beklenen ikincisingle'I "Eyvallah"I müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. "Eyvallah" ,tüm dijital platformlarda yayında.

Modern Türk Pop müziğinde yeni, farklı ve gelecek vaadeden büyük bir yetenek olan Turan Kamer, yeni çalışmasıyla hayranlarına unutulmaz bir müzikal deneyim sunuyor.

"Eyvallah": Cesaretin Simgeleyen Bir Şarkı

"Eyvallah", Turan Kamer 'in duygusal, güçlü ve bir o kadar etkileyici kalemi ve anlatımıyla büyük ses getirecek bir eser. Şarkının söz ve bestesi Turan Kamer’e ait olup, aranjör, besteci ve gitarist Onur Arslan’ın ile birlikte ortak bir işbirliği içerisinde Eyvallah müzik severler ile buluştu. Şarkı tür ve tarz olarak 80’lerin geleneksel Klasik Rock ve günümüz pop müziğinin bir harmanı olarak müzik severlere sunuldu.

Turan, şarkının ortaya çıkış sürecini şöyle anlatıyor:

“Eyvallah, alışılagelmiş bir aşk şarkısından ziyade, anlamı ve iletmek istediği mesaj bağlamında tamamen cesareti sembolize etmesini hedefleyerek duygularımı kaleme aktardığım bir eserim. Farklı olan hayat hikayelerimiz ve yolculuğumuz içerisinde karşımıza çıkan hissediş şekillerimizin birbirimizden o kadar da farklı olmadığını gerek çevremden, gerek tanımadığım ve sadece gözlemlediğim bireylerde deneyimliyorum. O hep adım atmaktan veya boğulmaktan korktuğumuz suların ardında, aslında bizi

bekleyen koskocaman bir cennet var ki…. yeter ki o cesareti kendimizde bulup o su’dan içeriye girebilelim. İşte “Eyvallah” tam olarak bu….. içsel yolculuğumda en sonunda cesareti bulmamın hikayesi”

Müzikal Yolculuk

8 Aralık 2023’te çıkan ilk single'ı "Perdeler" ile büyük bir çıkış yakalayan Turan Kamer, "Eyvallah" ile müzikal yolculuğunda yepyeni bir adım atıyor. İlk çalışmasıyla listelerde hızlı bir giriş yapan sanatçı, bu kez daha derin ve duygusal bir anlatım ile dinleyicilerinin huzurunda. "Eyvallah", sadece sözleriyle değil, aynı zamanda melodisi ve aranjesi ile de iddialı ve dikkat çekiyor.

Müzik Videosu Çok Yakında!

"Eyvallah"ın büyüleyici müzik videosu, Emre Pekçakır yönetmenliğinde İstanbul’da çekildi ve daha şimdiden büyük bir ilgi görüyor. Video, Youtube üzerinden izlenebilir. Ayrıca, Turan Kamer 'in sosyal medya hesaplarından yeni single’ı hakkında güncellemeleri takip edebilir ve perde arkasına dair özel içeriklere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.