banner32
banner33
banner31

MİSP Başkanı Sancar çağrı yaptı

11 Ekim 2024 Cuma 10:28
MİSP Başkanı Sancar çağrı yaptı

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, Cumhuriyet Meclisi başkanlık seçimlerinde yaşananları eleştirdi.
Yazılı bir açıklama yapan Sancar, ülkenin bir an önce istikrara kavuşmasını beklediklerini bir dönemde yeni bir siyasi kriz ile karşı karşıya kalınmasının kimseye fayda etmeyeceği gibi ülkenin de menfaatine olmadığını söyledi.
Yazılı bir açıklama yapan Sancar şunları kaydetti;
Kurultay süreci ile başlayan ve Meclis Başkanlığı seçimlerinde adeta bilek güreşine dönüşen bu süreç halk olarak bizleri rahatsız etmektedir. Ülkede yapılması gereken bir çok iş, çözülmesi gereken tonlarca sorun varken kişisel ikbal için toplum enerjisinin bu denli harcanması ne etik açıdan ne de siyaseten doğrudur. Muğlak ifadeler ve üzerinde sis perdesi bırakılan açıklamalarla gerçeği topluma söylemeyen irade gizli oylamanın arkasına saklanarak adeta halkı cezalandırmaktadır. Bizler Milli İradeye Saygı Platformu olarak bir an önce milletvekillerini sorumlu davranmaya ve ülkeyi siyasi krizden çıkaracak adımları atmaya davet ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.