banner32
banner33
banner31

Hasan Taçoy, vizyon ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı

05 Eylül 2024 Perşembe 10:46
Hasan Taçoy, vizyon ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı

UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, Concorde Tower Otel’de düzenlediği “Manifesto Tanıtım Etkinliği”nde vizyonunu ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

Parti tabanına ve tüm halka seslenen Taçoy, mevcut yönetimi sert bir dille eleştirdi.

“SEÇİMLER ÜSTEL İLE KAZANILAMAZ”

Taçoy, UBP'nin mevcut gidişatının sürdürülemez olduğunu belirterek, iktidarın istikrar vaadinde bulunduğunu ancak ortada ne bir iktidar ne de bir istikrar olduğunu söyledi. “Seçimler Ünal Üstel ile kazanılamaz. Hatta partimiz birinci parti bile olamaz” diyerek Üstel’i eleştirdi.

Elektrik kesintilerinden, faturalardan, sağlık ve eğitimdeki sorunlardan bahseden Taçoy, halkın, gençlerin, ailelerin ve memurların durumdan memnun olmadığını ifade etti.

Taçoy “UBP’li kardeşlerim, partimizin gidişatından memnun musunuz?” sorusunu yöneltti.

Her UBP’linin sözüne kıymet verilmesi gerektiğini belirten Taçoy, partinin tabanının sesine önem vermeyenlerin halka da kulak veremeyeceğini söyledi. Partinin mali açıdan güçlendirilmesi gerektiğini de dile getirdi.

“SON 4 YILDA 4 BAŞKAN DEĞİŞTİ”

Taçoy, son 4 yılda UBP liderliğinin dört kez değiştiğini hatırlatarak, bunun bir istikrar değil kaos olduğunu dile getirdi. UBP Genel Başkanlığı’na seçilecek kişinin sadece partiyi değil tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sorunlarına çözüm bulması gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.