banner32
banner33
banner31

Hasan Küçük’ten 29 Ekim Mesajı

28 Ekim 2023 Cumartesi 11:36
Hasan Küçük’ten 29 Ekim Mesajı

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti bugün bizlerin ışığı olmaya devam ediyor” dedi.

Küçük, “ Anavatanımız Türkiye’miz bugün tam 100 yaşına girmiştir. Cumhuriyet ile taçlanmış büyük Türk devleti bölgesinde artık süper güç olmanın ötesine geçmiş, küresel güç olma yolunda emin adımlarla yürümektedir” ifadelerini kullandı.

Küçük, “KKTC’nin ilanı olan 15 Kasım’da ise biz de 40. yılımızı coşkuyla kutlayacağız, Türkiye yüzyılında bizler de yerimizi alacağız” şeklinde konuştu.

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük açıklamasına şöyle devam etti;

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne, bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, milli birlik ve beraberlik içerisinde kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.         

Türkiye Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, yakınlarına ve gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.