banner32
banner33
banner31

Hasan Küçük yaklaşan kurultayı yorumladı

25 Temmuz 2024 Perşembe 08:54
Hasan Küçük yaklaşan kurultayı yorumladı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Dr. Hasan Küçük, Eylül ayından gerçekleşecek olan kurultayda UBP’nin partiyi geleceğe taşıyacak liderini seçeceğini söyledi.

Küçük, MYKibris.com Haber Müdürü Ramazan Adnan'ın sunumuyla Ada TV'de ekrana gelen "Masada" programına katılarak, 21 Eylül’de gerçekleşecek kurultay sürecine ilişkin önemli mesajlar verdi.

Küçük programda şunları kaydetti;

Günün koşullarında bugünkü yönetimde hep birlikte hatalarımız olabilir. Ulusal Birlik Partisi bu ülkenin gelişim ve kalkınmasında en büyük projelerini hayata geçirdi. 

Ulusal Birlik Partisi'nin neden var olduğunu bilerek ve bu sorumlulukla, her üyenin bu sürece katkı koyması gerekir ve birlik beraberlik içinde olması gerekir. Ulusal Birlik Partisi'nin kuruluş ve var olma nedenini bilerek hareket ettiğimiz sürece bu ülkeyi yarınlara en iyi şekilde taşırız.

Kim kazanırsa kazansın, kamudaki kadrolarımızda çok ciddi bir değişime, dönüşüme ihtiyacı vardır. Halkın genel olarak söylediği budur. Unutmamak gerekir ki, kurumlar kalıcıdır bizler geçiciyiz. Önemli olan ülkenin kazanmasıdır.

Kimseye biat etmedik, kimse önünde de bugüne kadar önlüğümüzü iliklemedik, bu nettir bundan asla taviz vermeyiz. Müdahale kelimesi o kadar büyük ve altı boş ki, önce bunu doldurmak gerekir. İddia edildiği gibi durumların her zaman ters teptiğini de hatırlatmak isterim, tarih bunu da göstermiştir. Kıbrıs Türk'ü her zaman için en doğru kararı vermiştir, Ulusa Birlik Partisi üyesi de her zaman tarih boyunca en doğru kararı vermiştir, yine verecektir.

Günler çabuk geçecek, eylül de bitecek ama önemli olan ekim geldiği zaman bizim ne yapacağımızdır. Halkın önüne ne yaptıklarımızı değil, ne yapacaklarımızı koymamız gerekir. Çünkü insanlar kendi mutluluğu için, eğer yapılanlar da mutsuzsa, o zaman ne yapılacağını görüp, ona göre karar verecek. O yüzden, siyaset tarlası da ülkemizde yeniden sürülecek gibi geliyor bana.

Bu ülkenin yetiştirdiği bir genç olarak, ülkeme çok daha fazla etkin, hizmet etme heyecanı içerisindeyim ve hep birlikte mücadele edeceğiz. Önemli olan kendinizi hazır hissetmektir. Ulusal Birlik Partisi üyesi bu kurultaya hazırdır. Çıkacak, o olgunlukla mesajını verecektir, biz o mesajları alacağız, o mesajlarla da birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bu kutlu yolculuğumuz, bu mücadelemiz hayat boyu devam etti. Bundan sonra da, artık çok daha etkin hizmet zamanıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.