banner32
banner33
banner31

Yeniden Doğuş Partisi Siyaset ve Diplomasi Akademisi Başlıyor!

09 Ağustos 2024 Cuma 14:18
Yeniden Doğuş Partisi Siyaset ve Diplomasi Akademisi Başlıyor!

Geleceğin liderlerini yetiştirmek, ülkemizin siyaset ve diplomasi alanında ihtiyaç duyduğu donanımlı bireyleri kazandırmak amacıyla Yeniden Doğuş Partisi Lefkoşa İlçe Başkanlığı önderliğinde Siyaset ve Diplomasi Akademisi'ni başlatıyoruz!
YDP – Lefkoşa İlçe Başkanı Ali Birsen; “Akademimiz katılımcılarına derinlemesine bilgi ve beceriler kazandırmayı, onları ülkemizin gelecekteki liderleri olarak hazırlamayı amaçlamaktadır. Misyonumuz, demokratik değerleri benimsemiş, etik ilkelerle donatılmış ve toplumumuza hizmet etmeyi görev edinmiş bireyler yetiştirmektir. Yeniden Doğuş Partisi Siyaset ve Diplomasi Akademisi siyaset ve diplomasi alanında kariyer yapmak isteyen her yaştan tüm parti mensuplarımıza açıktır. Yeniden Doğuş Partisi olarak, toplumumuza ve ülkemize hizmet edecek yeni nesil liderler yetiştirme yolundaki bu heyecan verici adımımızı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Siz değerli dava arkadaşlarımızı da bu önemli girişimimize destek olmaya davet ediyorum.”
Yeniden Doğuş Partisi ile geleceği birlikte inşa edelim!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.