banner32
banner33
banner31

Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum

Son dönemde sevgilisi Mert Demir ile sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya oyunculuk hakkında yaptığı açıklamalarda adından söz ettirdi.

13 Ağustos 2024 Salı 08:44
Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir dergiye verdiği röportajla gündeme geldi.

Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum - 2

Şahmaran, Kimler Geldi Kimler Geçti, Aile ve Fi gibi yapımlarla tanınan 32 yaşındaki ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bir yönetmenin, bir senaristin veya bir yapımcının beni ilk akla gelenden farklı şekillerde hayal etmesini, benimle ilgili başka hayaller kurmasını ve o hayal dünyasına beni de çekmesini çok isterim.”

Serenay Sarıkaya: Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum - 3

Vogue dergisine konuşan yıldız, ikon kelimesini ise “Duruşu, hayat felsefesi, temsil ettiği şeyler, seçimleri ile yeni bir yol açıp kitleleri peşinden sürüklemeli. Cesur olmalı. Kendi ile bir bütün, kuvvetli bir sembol olmalı başka insanlar için. İlham veren olmalı” sözleriyle açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Robertrek 2024-08-23 20:35:17

Join https://SellAccs.net as a salesperson and step into a world of unlimited potential! With our innovative platform facilitating online account transactions, you'll have a product in high demand. Enjoy competitive commissions, ongoing training, and dedicated support as you drive sales and grow your career. Seize the opportunity to be part of a dynamic team revolutionizing digital commerce. Apply now and embark on a rewarding journey with https://SellAccs.net!


MOUSE CLICK THE FOLLOWING WEBPAGE: https://SellAccs.net

Avatar
AccBulk 2024-09-01 18:26:26

https://AccBulk.com offers verified PVA accounts in bulk for all your social media needs. Our accounts are secure, reliable, and created using unique server IPs to ensure they function perfectly. Trust us for fast delivery and exceptional service every time you buy from our extensive selection.

Click for More:

https://AccBulk.com

My Thanks