banner32
banner33
banner31

Sancar Gazze ve Lübnan'da yaşananlara isyan etti

13 Ekim 2024 Pazar 20:50
Sancar Gazze ve Lübnan'da yaşananlara isyan etti

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, İsrail’in Gazze ve Lübnan’da yaptığı saldırılara sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrail’i lanetleyen Sancar, “Her zamankinden daha fazla bir ve beraber olma zamanı, Rabbim zalimleri kahrı perişan eylesin” dedi.

Katil Netenyahu’yu 21. Yüzyılın Hitlerine benzeten Sancar, tüm dünyanın yaşananlara sessiz kalmasına üzüldüklerini ancak Müslüman dünyasının tutumuna ise daha da kızdıklarını belirtti.

Sancar, Gazze ve Lübnan’da oluk oluk Müslüman kanı akarken Arap ve İslam dünyasının hiçbir şey yokmuş gibi davranmasını ise kabullenemediklerini dile getirerek “ Ey İslam Alemi Neredesiniz, Allah sizin yaptıklarınızı görmüyor mu sanıryorsunuz” diye sordu.

Son Güncelleme: 13.10.2024 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.