banner32
banner33
banner31

Piyasadaki Pahalılığın Ana Kaynağı Elektrik Fiyatları

25 Temmuz 2024 Perşembe 08:38
Piyasadaki Pahalılığın Ana Kaynağı Elektrik Fiyatları

Ada TV’ye konuk olan Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu, Teknecik’te zehir tüten santral gibi 20 yıldır konuştuğumuz sorunların çözülememesinin devleti zayıflattığı söyledi. 
Gündoğdu, “Teknecik’te 20 yılda bir adım atmadıysa elektrik maliyeti elbette artar. 20 yılda daha başka adımlar da atılmadıysa sorunlar büyür, bugünkü şikayet ettiğimiz duruma geliriz. Adam sendecilik, günü geçirelim de gerisi kolay yaklaşımıyla bu işler çözülmez. Hepimiz devlet olma olgusun önce kendi içimize sindirmeliyiz. Bu olguya göre hareket etmeliyiz” dedi.
Gündoğdu, piyasadaki pahalılığın yüzde 25’inin elektrik, enerjiden kaynaklı olduğunu iddia etti.
Güney’den geçişlerin azaldığını, rüzgârın değiştiğini ifade eden KTTO Başkan Vekili Ramazan Gündoğdu, Oda olarak Türkiye’deki raf fiyatlarını araştırdıklarını, neyin ne olduğunu yakında açıklayacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.