banner32
banner33
banner31

Meclis Başkanı Töre: “Türkiye kanallarının milli davaya sahip çıkması önemli”

18 Temmuz 2024 Perşembe 13:10
Meclis Başkanı Töre: “Türkiye kanallarının milli davaya sahip çıkması önemli”

,

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye kanallarının milli davaya sahip çıkması ve Anadolu halkını bilgilendirmesinin önemli olduğunu söyledi.

 

Meclis Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapmasında etkinlikleri takip etmek amacıyla KKTC’ye gelen Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan ile Gün Ortası Programı yapımcısı ve sunucusu Yeşim Eryılmaz’ı kabul etti.

 

Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde Zorlu Töre, Ulusal Kanal’a Kıbrıs davasına verdiği destekten dolayı teşekkür etti, yayınlarını ilgiyle takip ettiğini kaydetti.

 

Ulusal Kanal’ın İstanbul’da bulunan stüdyosunda canlı yayına katıldığını anımsatan Töre, Anavatan Türkiye’de bulunan kanalların milli dava Kıbrıs’a sahip çıkmasının ve Anadolu halkının bilgilendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

 

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Adnan Türkkan da, Kıbrıs’ı milli dava olarak gördüklerini ve yayınlarında buna önem verdiklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 18.07.2024 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.