banner32
banner33
banner31

Küçük'ten canlı yayında önemli açıklama

02 Eylül 2024 Pazartesi 10:03
Küçük'ten canlı yayında önemli açıklama

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Girne Milletvekili Hasan Küçük, Ulusal Birlik Partisi’nde bir siyasi dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu, yaptıkları istişareler doğrultusunda bu sonuca vardıklarını söyledi.

Küçük, 21 Eylül sonrası 25 yeni okul için kampanya başlatacaklarını ve eğitimi daha konforlu, kaliteli seviyeye çıkaracaklarını söyledi.

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, Ada TV’de katıldığı programda Nupelda Karabuğday’ın sorularını yanıtladı.

Tek gailesinin çocukların geleceği olduğunu belirten Küçük, milletvekilliği öncesinde de eğitime yönelik çalışmalar yürüttüğünü, bu yüzden ekonomi, sosyal ve siyasal olarak çok yönlü bakmak gerektiğini söyledi.

Dünyanın küçük bir köy haline geldiğini kaydeden Küçük, dijital ekonominin tüm disiplinleri etkisi altığına aldığı bir dönemde fikirlerin daha çok tartışıldığı ve ortak paydada buluşulacak bir Ulusal Birlik Partisine ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Küçük, bir eğitim bilinci olarak yükseköğrenimde yaşanması en son gereken bir süreçten geçildiğini ve siyasi iradenin gerekenin tepkiyi koymadığını, yaşanan olayların kendileri açısından da sürpriz olmadığını söyledi.

Yükseköğrenimde gelirlerin düşmesinin gelecekte rasyonel olarak ekonomiyi etkileyeceğini belirten Küçük, kavgaya girmeden gerçekleri söylemeye devam edeceğini sorunları kabullenerek çözebileceklerini ifade etti.

Hasan Küçük, partiyi bölme parçalama çabası içerisinde olanların beyhude bir girişim içerisinde olduğunu kimsenin UBP’yi bölemeyeceğini bu düşünce içerisinde olanların başarıl olamayacağını kaydetti.

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “Sayın Üstel ve Sayın Taçoy’un ekiplerine söyledim. Karalama üzerinden siyaset yapılmayacağını ilettim. Bana Sayın Taçoy tarafından eğitimle ilgili fikirlerimi sordular onlarla da paylaştım” dedi.

Yapılanlarla övünmenin başarı olarak anlatılmasının doğru olmadığını belirten Küçük, “Bu zaten siyasetin görevidir” diye konuştu.

Kurultay sonrası içinde konuşan Küçük, kimin ne yaptığının değil hep birlikte ne yapıldığının önemli olduğunu, sosyal çürümüşlüğün ve ekonomik kalkınmanın gerçekleşmediği takdirde herkesin kaybedeceğini söyledi.

Küçük, eğitimde reformdan öte topyekün seferberliğe ihtiyaç olduğunu ve siyaset üstü bir konuma taşınması gerektiğini ifade etti.

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, kurultayında ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.