Bir Kere Daha Türkiye ve KKTC’nin Gururu Oldu

GÜNDEM

Gayrimenkul sektörünün ve Coldwell Banker’in tartışmasız yıldız ismi Aylin Pelin Onar, KKTC ve Türkiye birinciliğini aralıksız 10 yıldır kimseye bırakmadan ülkemizi yurt içinde ve dışında temsil etmeye devam ediyor. 
KKTC ve Türkiye’yi, Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Portekiz ve İtalya gibi ülkelerde başarıyla temsil eden Aylin Pelin Onar, Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde düzenlenen Coldwell Banker Global Luxury Miami Zirvesi’ne katıldı.


Dev organizasyona ABD, Meksika, Kosta Rika, Jamaika olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden tanınmış isimlerin yanı sıra KKTC ve Türkiye adına Coldwell Banker Maximum Yıldızı Aylin Pelin Onar davet edildi.
Coldwell Banker’in CEO’su Jason Waugh, Marketing Pazarlama Yetkilisi Lindsay Linstanki, Anywhere Real Estate CEO’usu İcra Kurulu Başkanı Liz Gehringer ile çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı zirvede ülkemizi ve Türkiye’yi temsil eden Aylin Pelin Onar muhteşem organizasyonun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.


Dünya birincileri ile aynı platformu paylaşan Aylin Pelin Onar göz kamaştıran sunumuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Pazarlamanın, markalaşmanın ve zor zamanlarda başarmanın püf noktalarını anlatan Onar, “Marketing That Cuts Through The Noise başlığıyla gerçekleşen bu panelde yer aldığım ve böylesine özel bir organizasyonun bir kere daha parçası olduğum için minnettarım” dedi.


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni dünyanın farklı merkezlerinde tanıtmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Aylin Pelin Onar, gayrimenkul sektörünün gelişmesi adına çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.
Onar, “Lüks konuttan bahsederken bunun bir yaşam tarzı olduğunu unutmamak gerekmektedir. Sanat, tasarım, mimari, moda, fine dining derken bir çok ayrıntıyı barındıran bu uzmanlık alanında kendinizi her daim bu anlamda geliştirmeniz ve bunun bir parçası olmanız önemlidir. Seyahatler, özel etkinlikler de bu yaşam tarzının önemli bir ayrıntısı elbette” ifadelerini kullandı.


118 yıllık mazisiyle emlak sektörünün lokomotifi olmayı başaran Coldwell Banker 50’yi aşkın ülkede 116 Binden fazla çalışanı ile gayrimenkul dünyasına yön vermeye devam ediyor. Lüks konut tercihinde marka imajı ile bir numara olmayı başaran Coldwell Banker dünyanın da ilk kurumsal markası olma unvanını taşıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.